Υλικά:
Για τη συνταγή αυτή χρειάζεστε:
1) Χοχλιούς
2) Κρεμμύδια ξερά
3) Ελαιόλαδο
4) Ντομάτες ψιλοκομμένες
5) Κρασί
6) Αλάτι – πιπέρι, δαφνόφυλλα
Βράζουμε και καθαρίζουμε τους χοχλιούς. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με τις ντομάτες έχοντας προσθέσει το αλάτι και το πιπέρι.
Αφού πάρουν μια βράση, προσθέτουμε τους χοχλιούς, τα δαφνόφυλλα και το κρασί. Μετά από 5 λεπτά ρίχνομε ένα ποτήρι νερό και τα αφήνουμε να βράσουν σε σιγανή φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.